FIRST CLASS STORITVE

VAŠ ACTUAL PARTNER VAM JE ZA VSA VPRAŠANJA NA UDOBEN NAČIN DOSEGLJIV V ČASU, KI VAM NAJBOLJ USTREZA. ACTUAL FIRST CLASS HOTLINE TELEFONSKA ŠTEVILKA, KI VAM JE NA VOLJO TAKO BOSTE ZELO ENOSTAVNO PRIŠLI DO VSEH INFORMACIJ O ACTUAL OKNIH, VHODNIH VRATIH ALI SENČILIH. 

OSEBNO IN KOMPETENTNO SVETOVANJE:

Vzamemo si čas za osebno in kompetentno svetovanje o First Class ACTUAL oknih, vratih in senčilih. Vaš ACTUAL Partner vam v svojem razstavnem salonu predstavi vse proizvode, za katere se zanimate, izračuna zahtevane dimenzije, ter priporoči optimalne rešitve, ob upoštevanju varčevanja z energijo, dizajna in varnosti.

NA ACTUAL SE LAHKO ZANESETE:

Ponudba za vas gre takoj v obdelavo, tako da jo boste prejeli v dogovorjenem roku. Spoštujemo dogovorjene roke, cene in obljube! To dokazuje tudi zelo visoka stopnja zadovoljstva naših kupcev, katere ugotavljanje redno izvajamo.

ZAGOTOVLJENA NAJVIŠJA KAKOVOST:

Kot eden vodilnih evropskih proizvajalcev oken in vrat smo v vseh naših razmišljanjih postavili kakovost naših proizvodov in storitev na prvo mesto. Močna blagovna znamka ACTUAL je sinonim za nakazano smer tehnologije oken: večkratne podelitve nagrade za inovativnost „Energie-Genie“, ki jo podeljuje avstrijsko Ministrstvo za okolje, kot tudi številni nacionalni in mednarodni pečati kakovosti potrjujejo najvišje standarde kakovosti. Ob nakupu proizvodov originalne ACTUAL kakovosti boste prejeli ACTUAL garancijski certifikat z vsemi storitvami, ki so vključene v okviru garancije.