GARAŽNA VRATA Hormann

Nudimo vam garažna vrata odličnega nemškega proizvajalca Hormann, kjer so vsaka vrata original.

GARAŽNA VRATA V SVET SO TUDI VRATA DOMOV
Zato se morajo odlično ujemati z vašo hišo, vseeno s katerim modelom.

Sekcijska garažna vrata

Stranska sekcijska garažna vrata

Garažna rolo vrata RollMatic

Elegantna avtomatska sekcijska garažna vrata se odpirajo navpično navzgor. Tako pridobite več prostora v garaži in pred njo - in na voljo imate celoten prehod. Sekcijska garažna vrata so vedno primerna - ne glede na to, ali je oblika garažne odprtine pravokotna ali poševna, ali če ima segmentni ali polkrožni lok.

Sekcijska stranska garažna drsna vrata so, tako kot sekcijska dvižna vrata, sestavljena iz izoliranih lamel, a se namesto pod strop zapeljejo ob steni. Za vgradnjo so potrebni minimalni prostori. So enakega videza kot dvižna garažna vrata Berry in sekcijska dvižna vrata.

Navojna - rolo - garažna vrata RollMatic podjetja Hörmann nudijo zares veliko prostora pred garažo in v njej. Pri parkiranju lahko zapeljete avto čisto do garažnih vrat, pri tem pa je tudi področje pod stropom v garaži prosto. Profil rolo garažnih vrat RollMatic je iz zelo kakovostnega, korozijsko zaščitenega aluminija in serijsko opremljen z moderno Hörmann pogonsko tehniko.

Dvižna garažna vrata Berry

Vrata za skupinske garaže

Zastekljena garažna vrata

Vse govori v prid originalu: kakovost in varnost, videz in udobje ter domišljena tehnika. Vsaka dvižna garažna vrata Berry združujejo izkušnje več kot 50-letnega tehničnega znanja v izdelavi garažnih vrat. Med raznolikimi motivi boste zagotovo našli idealna garažna vrata za svojo hišo!

Optimalna ekonomičnost, trajna varnost delovanja in oseb kakor tudi izjemen tih tek, tudi pri večji frekvenci uporabe, so bistvene značilnosti garažnih vrat za skupinske garaže ET500. Konstrukcija garažnih vrat, ki praktično ne zahteva vzdrževanja, omogoča lahkotno, zelo tiho odpiranje in zapiranje, saj deluje tehnika za uravnoteženje garažnih vrat praktično brez obrabe.

Posebnost sekcijskih garažnih vrat ALR F42 Vitraplan je od ravnine vrat odmaknjena, nivojsko izravnana zasteklitev, ki sega čez celotno površino garažnih vrat. Profil okvirja je zakrit, kar daje vratom zaključen videz ter skrajno elegantno noto. Ta ekskluzivna garažna vrata vas bodo prepričala s svojo modernostjo in drugačnostjo, ki jo pričarajo odsevi svetlobe na zasteklitvi.

Pogoni garažnih vrat

LAHKO JE POVSEM ENOSTAVNO!
Udobje ima zdaj dva vidika: lagodnost in varnost.

Podjetje Hörmann daje 10-letno garancijo na vrata in 5-letno na pogone in elektroniko. Prav tako v primeru poškodb zagotavlja kompletno paleto nadomestnih delov. Največja garancija pa so seveda številne zadovoljne stranke po vsem svetu in pa dolgoletna tradicija in usmerjenost v razvoj. Na področju razvoja, Hörmann posebno skrb namenja tudi varovanju okolja, in tako so lansko leto kar 40 % energije, ki jo porabijo za proizvodnjo, pridobili iz obnovljivih virov. Proizvodnih obratov pa je kar 24 po celem svetu.


Za brezplačno ponudbo pokličite ali izpolnite obrazec >>